Uw comfort is onze zorg !

T:  0227-54 28 68

M:  06-486 896 27

info@mininstallatietechniek.nl

24 uur per dag / 7 dagen per week

Copyright © 2011  Alle rechten voorbehouden  Min Installatietechniek.  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]  [ Sitemap ]

Wij maken het een beetje leuker

Min Luchtverwarming maakt het een beetje leuker voor kinderen in Afrika.

Gambia

Waar beginnen ?

 

Veel eigenwoning bezitters weten niet waar ze moeten beginnen bij het duurzamer maken van hun woning en of luchtverwarmingsinstallatie.  

Min Luchtverwarming wil deze mensen helpen in het gehele proces om te zorgen dat het huidige energieverbruik met 20 tot 30% daalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijkomend voordeel is dat het wooncomfort hoger wordt en, ook niet onbelangrijk, de waarde van de woning d.m.v. deze maatregelen behoorlijk kan stijgen. Tenslotte zijn woningen met een hoog gasverbruik en dus een onaantrekkelijk energie-label in deze tijd niet in trek.

Waarom vervangen ?

 

Technisch gezien is uw luchtverwarmer na 20 jaar aan vervanging toe. Misschien kan de installatie nog enkele jaren mee, maar de kans op dure reparaties wordt groter. Vaak raakt een luchtver-warming defect op het moment dat het absoluut niet uitkomt. U dient dan echte wel een beslissing te nemen: repareren of vervangen.

Deze beslissing is vaak niet goed overwogen.

 

Veel woningen zijn voorzien van oude luchtver-warmers. Deze oude systemen hebben een hoog energieverbruik en bieden beperkt comfort.

Nieuwe luchtverwarmers hebben een verbruiks-rendement van 95%. U kunt dus vaak honderden euro’s per jaar besparen terwijl uw comfort wordt verbeterd.

 

 

 

Wilt u een persoonlijk advies ontvangen voor het vervangen van uw installatie, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.