Uw comfort is onze zorg !

T:  0227-54 28 68

M:  06-486 896 27

info@mininstallatietechniek.nl

24 uur per dag / 7 dagen per week

Copyright © 2011  Alle rechten voorbehouden  Min Installatietechniek.  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]  [ Sitemap ]

Wij maken het een beetje leuker

Min Luchtverwarming maakt het een beetje leuker voor kinderen in Afrika.

Gambia

»

Brink Verwarming

 

Een van de paradepaartjes is de Brink Allure. Een hoogrendement luchtverwarmer met een onder alle omstandigheden ongeëvenaard rendement van 107%. Ook is deze luchtverwarmer voorzien van een volledig modulerende brander- en ventilator regeling. De Brink Allure bespaart u zoveel op uw energierekening dat de aanschaf ervan een inves-tering is, die zichzelf eenvoudig terugverdient.

 

Door de afwezigheid van traditionele radiatoren heeft u bovendien een enorme inrichtingsvrijheid. Luchtkanalen en onopvallende roosters zorgen  er-voor dat binnenkomende lucht naar de verschillen-de ruimten wordt gevoerd. De luchtjes en dampen van keuken, badkamer en toilet worden via  extra aangebrachte ventilatie voorzieningen naar buiten gebracht. De voortdurende luchtverversing (en filtering) houdt de lucht fris en ongewenste stof-deeltjes blijvend buiten de deur.

 

Luchtverwarming zorgt zowel voor verwarming, ventilatie en (elektronische) filtering, zodat de lucht altijd aangenaam en gezond van kwaliteit is. Eventueel kan ook voor koeling en/of bevochtiging gezorgd worden.

 

 

Kortom, wie optimaal van zijn huis wil genieten kijkt niet alleen naar een nieuwe keuken of badkamer, maar maakt ook bewust de keuze voor het luxe gevoel van luchtverwarming.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk hier voor alle Brink luchtverwarmers >>>